Replies not posting ? – Now Fixed?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Topic: Replies not posting ? – Now Fixed? Read 210 Times
  • Christopher Sanderson
    Christopher Sanderson
    Keymaster
    Posts: 120
    About This Site
    on: February 29, 2020 at 10:04 am

    There is currently an issue with the forum software that occasionally prevents a reply from being visible.

    This has occurred with two Members. Our apologies – we are looking for a fix.

    The ‘invisible’ post shows up in the Admin Dashboard as ‘Pending Approval’. So, the solution is simple, an admin approves the post.

    However we do need to be notified if this happens. Please use the Contact Us link at the foot of the Home page should this occur with one of your posts

    https://photopxl.com/contact-us/

    Chris S

    EDIT: this issue may be related to the use of insecure URLs within posts. When pasting a URL into a post, please ensure the link starts HTTPS and not simply HTTP

    Mike Nelson Pedde
    Mike Nelson Pedde
    Participant
    Posts: 268
    Re: Replies not posting ? – Now Fixed?
    Reply #1 on: February 29, 2020 at 12:35 pm

    I’ve had several times when a reply I wrote out just disappeared after clicking Submit. In every case (for me) the issue related to a link that the site wasn’t happy with. It won’t accept http (as opposed to https) links, or if a site is down for maintenance, etc. I’ve learned to copy my typing before submitting as this has happened several times.

    Mike.

    _____
    Mike Nelson Pedde
    Victoria, BC
    https://www.wolfnowl.com/

    Christopher Sanderson
    Christopher Sanderson
    Keymaster
    Posts: 120
    Re: Replies not posting ? – Now Fixed?
    Reply #2 on: February 29, 2020 at 1:15 pm

    Good point. Thank-you Mike

    See my EDIT in OP above

    Jim Kasson
    Jim Kasson
    Participant
    Posts: 40
    Re: Replies not posting ? – Now Fixed?
    Reply #3 on: March 1, 2020 at 11:59 am

    I’ve had posts with only SSL links be invisible.

     

    Jim

    Christopher Sanderson
    Christopher Sanderson
    Keymaster
    Posts: 120
    Re: Replies not posting ? – Now Fixed?
    Reply #4 on: March 5, 2020 at 2:47 pm

    ‘Disappearing posts’ remains an issue which we are trying to address. These posts end up in a ‘Pending’ silo from which they are rescued by an Admin who ‘approves’ them. Very frustrating for all. Our apologies.

    Christopher Sanderson
    Christopher Sanderson
    Keymaster
    Posts: 120
    Re: Replies not posting ? – Now Fixed?
    Reply #5 on: March 6, 2020 at 4:03 pm

    This issue may have been solved. WordPress updated the forum sftw to automatically send any post with two or more links to a Pending silo. This ‘feature’ has been disabled.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.